Stay Fit Gym deschide cea de-a noua locație în București în Colosseum Mall

Stay Fit Gym deschide cea de-a noua locație în București în Colosseum Mall
București, 30 martie 2022 Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanț de săli de fitness din România, după numărul de centre deschise, anunță deschiderea unei noi locații în București, cea mai mare până în prezent, în cadrul Colosseum Mall.

„Deschiderea centrului de fitness Colosseum este o etapă semnificativă în dezvoltarea Stay Fit Gym, acesta fiind cel mai mare centru deschis de noi. Centrul dispune de echipamente de ultimă generație, Matrix și suntem încrezători că zona rezidențială din jurul mall-ului, care se află într-o continuă extindere, va conduce la creșterea însemnată a traficului pietonal din cadrul Colosseum Mall și implicit la majorarea numărului de abonați ai centrului nostru. Pentru anul acesta vizăm să atingem un număr cuprins între 700-800 de abonați pentru acest centru, iar anul viitor numărul acestora să ajungă la 1.200,”  a declarat Alexandru Lascăr, CEO Stay Fit Gym.

La finalul lunii martie a avut loc deschiderea oficială a Colosseum Mall. Cu prilejul acestei ocazii, Stay Fit Gym a inaugurat cea de-a noua locație, aceasta fiind deschisă la primul etaj al mall-ului. Noul centru de fitness este cel mai mare din rețeaua Stay Fit Gym, având o suprafață totală de peste 1.600 metri pătrați. Investiția în amenajarea și deschiderea acestui spațiu a fost de aproximativ 3 milioane de lei.

Pentru anul 2021, Stay Fit Gym a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de lei, iar pentru anul curent are în vedere venituri de peste 15 milioane de lei pe fondul unei creșteri a apetitului populației pentru adoptarea unui stil de viață sănătos prin menținerea unei stări fizice și psihice bune.

În luna februarie a acestui an, compania a anunțat prima tranzacție de tip M&A după intrarea fondului de private equity, Morphosis Capital în acționariat, prin preluarea integrală a Neby Fitness, un centru din zona pieței Domenii din București. De asemenea, anul acesta, cu sprijinul capitalului obținut de la Morphosis Capital, compania are în plan să inaugureze până la zece centre proprii de fitness în București și în orașe cu peste 100.000 de locuitori.

Fondată în anul 2012 de trei antreprenori români – Alexandru Lascăr (CEO), Marius Preodișteanu (Head of Expansion) și Laurențiu Lascăr (Director Operațional), Stay Fit Gym are în prezent o echipă formată din aproximativ 200 de angajați și colaboratori. Compania operează nouă centre deschise în București și oferă o gamă largă de servicii persoanelor care desfășoară activități fizice, precum clase de aerobic și antrenament funcțional, antrenor personal și saună. Toate cele nouă centre de fitness sunt dotate cu echipamente de ultimă generație.

***

Despre Stay Fit Gym

Stay Fit Gym, fondată în anul 2012 de trei antreprenori români, este în prezent al doilea cel mai mare lanț de săli de fitness din România, după numărul de centre deschise. Compania operează nouă centre deschise în București și oferă o gamă largă de servicii persoanelor care desfășoară activități fizice, precum clase de aerobic și antrenament funcțional, antrenor personal și saună. Toate cele nouă centre de fitness sunt dotate cu echipamente de ultimă generație. www.stayfit.ro.  

Ultimele articole