NNDKP și Cornerstone Communications : o nouă alianță pe piața serviciilor profesionale din România

NNDKP și Cornerstone Communications : o nouă alianță pe piața serviciilor profesionale din România
  • O alianță unică, care vizează îmbunătățirea ecosistemului antreprenorial românesc și aducerea unei contribuții directe la internaționalizarea afacerilor lor, în spațiul economic european și global.
  • Facilitarea și construirea de conexiuni pentru dezvoltarea afacerilor în regiunea Europa Centrală și de Est reprezintă una dintre cele mai importante oportunități pentru companiile din întreaga regiune.
  • Ion Nestor, NNDKP: „Accelerăm dezvoltarea modelului nostru de afaceri printr-un nou pas strategic lansând o colaborare cu o companie în plină ascensiune din industria financiară„.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), una dintre cele mai mari firme independente de avocatură din Europa Centrală și de Est, cu sediul în București, România și Cornerstone Communications, o companie de relații cu investitorii și un generator de parteneriate între companii și investitori, cu prezență în Europa Centrală și de Est, anunță stabilirea unei alianțe. Prin intermediul acestei alianțe, ce a intrat în vigoare la data de 26 februarie 2018, ambele firme vor acorda consultanță companiilor în căutare de servicii complementare și asistență profesională bazată pe o experiență aprofundată. Prin această colaborarea ne propunem să sprijinim companiile în vederea optimizării financiare, extinderii către piețe noi, identificarea și fructificarea unor noi posibilități de creștere economică, organică ori prin fuziuni și achiziții (M&A), stabilirea de diverse parteneriate în piață și a creșterii valorii acestora, în cazul în care o companie este listată sau intenționează să se listeze.

Alianța dintre NNDKP și Cornerstone Communications este construită pe o abordare unică în ceea ce privește serviciile ce aduc valoare clienților, în care consultanța și consilierea sunt întotdeauna însoțite de implementarea de soluții concrete, conducând la o îmbunătățire a operațiunilor companiilor și la dezvoltarea lor strategică.

NNDKP oferă servicii complexe în dreptul afacerilor (tranzacții pe piața de capital, fuziuni și achiziții, asistență privind aspectele de reglementare, consultanță fiscală), iar Cornerstone Communications oferă o gamă largă de servicii în domeniul relațiilor cu investitorii, comunicare financiară, diversificarea bazei de investitori și asistență în cadrul tranzacțiilor.

Ambele organizații au drept obiectiv furnizarea de consultanță la cele mai înalte standarde profesionale și își propun să valorifice sinergiile identificate și să ofere servicii complementare către toate segmentele pieței: companii recent înființate, întreprinderi mici și mijlocii, companii mari, inclusiv cele listate, din diverse sectoare și ramuri ale economiei.

O firmă de avocatură modernă trebuie să integreze profesionalismul său remarcabil într-un context mai larg cu scopul de a asista clienții în cel mai potrivit mod în acest mediu competitiv și internațional. Integrăm vectori de business noi în modelul nostru de afaceri, consolidându-ne poziția de promotor al avocaturii de business din România„- a declarat Ion Nestor, Partener Senior și Partner Coordonator al NNDKP.

Creăm un model inovator de cooperare, care ne așteptăm să genereze beneficii suplimentare pentru clienții noștri. Această alianță este cimentată de obiectivele comune, de competențele complementare și de aceeași părere privind evoluția lumii afacerilor„- a declarat Zuzanna Kurek, Fondator al Cornerstone Communications.

Firmele partenere își vor desfășura activitatea în clădirea Globalworth Tower din București, un simbol arhitectural al capitalismului modern din România.

Despre NNDKP:

Înființată în 1990, NNDKP este recunoscută în mod unanim drept unul dintre promotorii avocaturii de afaceri din România.

În ultimele două decenii NNDKP s-a remarcat drept una dintre cele mai importante și respectate case de avocatură active în România, oferind servicii juridice companiilor locale și internaționale, instituțiilor financiare și antreprenorilor. NNDKP a fost prima societate de avocatură din România care a propus servicii IP asociate în mod uzual cu firmele de tip butic, prin NNDKP Consiliere în Proprietate Intelectuală cât și servicii juridice și fiscale integrate prin NNDKP Consultanță Fiscală. În anul 2016, NNDKP a încheiat o alianță strategică cu Transfer Princing Services SRL.

În prezent NNDKP Legal & tax are o echipă formată din peste 160 de avocati si consultanți (fiscali și în proprietate intelectuală).

Website: www.nndkp.ro

Ultimele articole