DocProcess își aduce un executiv de top pentru creșterea cotei de piață a companiei în Europa de Vest

DocProcess își aduce un executiv de top pentru creșterea cotei de piață a companiei în Europa de Vest

București, 15 septembrie 2021 – DocProcess, lider în automatizarea proceselor de business în România, anunță consolidarea biroului din Paris al companiei, prin cooptarea lui Patrice Vidal și numirea acestuia în funcția de Senior Vice-President Sales & Marketing pentru Europa de Vest. Patrice este un executiv de top cu o experiență de 28 de ani în cadrul Xerox, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie digitală.

Îi urăm bun-venit lui Patrice în echipa DocProcess și suntem convinși că împreună vom crește cota de piață a companiei în Franța și în general în Europa de Vest. Încă de la începutul anului ne-am propus să continuăm să ne construim o echipă de top prin aducerea în cadrul companiei a celor mai buni specialiști, atât în România cât și în celelalte piețe în care activăm. Patrice este un profesionist desăvârșit, cu o experiență managerială  bogată,  care deține cunoștințe remarcabile pentru a promova produsele și serviciile DocProcess la cele mai înalte standarde,” a declarat Liviu Apolozan, Președinte și VP Strategie, DocProcess.

Înainte de a se alătura DocProcess, Patrice Vidal a lucrat în cadrul Xerox, unde a deținut mai multe funcții de conducere în departamentele de vânzări și marketing, rolul anterior celui din DocProcess fiind de Vicepreședinte al companiei pentru Europa de Nord, Centrală și de Est. Acesta a condus operațiunile de vânzări și marketing din 12 țări.

Mă bucur să mă alătur echipei DocProcess și să conduc operațiunile de vânzări și marketing ale companiei în Europa de Vest. În viziunea mea, o strategie clară și convingătoare, împreună cu o echipă calificată și motivată reprezintă rețeta succesului pentru orice afacere. În cadrul DocProcess am identificat toate aceste ingrediente și abia aștept să construim împreună un jucător global, de top, în domeniul soluțiilor de automatizare și eficientizare a proceselor de business. Pandemia de COVID-19 ne-a arătat că afacerile, pentru a funcționa indiferent de circumstanțe, au nevoie să aibă atât acces la toate documentele de lucru de la distanță, cât și fluxuri logice și procese care să poată fi complet automatizate. DocProcess dispune de toate resursele necesare pentru proiectarea soluțiilor pentru viitor, care pot îmbunătății calitatea muncii și pot oferi un mediu de afaceri performant,” a declarat Patrice Vidal, VP Sales & Marketing Europa de Vest, DocProcess.

În noua sa poziție, Patrice Vidal va fi responsabil de atragerea de noi clienți și dezvoltarea de noi parteneriate în Europa de Vest. În tot acest proces, Patrice va colabora direct cu Liviu Apolozan. Cooptarea lui Patrice în echipa DocProcess vine într-un context favorabil pentru companie datorită faptului că în Franța, începând cu anul 2023 toate companiile vor fi obligate să utilizeze facturarea electronică. Măsura implementată de guvernul francez are ca obiectiv  și reducerea evaziunii fiscale în ceea ce privește taxa pe valoarea adăugată.

Patrice va lucra în cadrul biroului DocProcess din Paris, inaugurat de companie în aprilie 2020. În Franța, pe lângă Paris, compania mai deține un birou în Grenoble, deschis în 2018 și unde activează un centru de cercetare și dezvoltare. Recent, în aprilie 2021, compania a deschis un birou în USA, în Austin (Texas) sub conducerea lui Salim Sunderji, Group CEO DocProcess.

Soluțiile de automatizare DocProcess sunt utilizate de mai mult de 3.500 de companii, de la multinaționale precum Carrefour, Cora, Lactalis, Mondelez, Strauss, Saint-Gobain, E-mag și până la companii antreprenoriale de tipul E-Boda, Altex și Flanco.

 

###

Despre DocProcess

DocProcess oferă soluții de Business Ecosystem Automation de ultimă generație care ajută companiile să eficientizeze și să automatizeze procesele. DocProcess definește viitorul în ceea ce privește modul în care companiile de toate dimensiunile își desfășoară activitatea, permițându-le să preia controlul proceselor de-a lungul întregului ecosistem de business și conectându-le digital cu clienții, furnizorii sau partenerii financiari și logistici. Datorită flexibilității oferite de platforma DocProcess, companiile pot combina soluții pentru a se potrivi nevoilor lor operaționale în continuă schimbare și pot conecta toate aspectele fluxurilor de lucru: Procure-2-Pay, Or-der-2-Cash, facturare electronică, logistică, contract management, procese de reconciliere și multe altele. Toate armonizate cu soluții de administrare documentară și arhivare electronică.

Înființată în 2005 de Liviu Apolozan, DocProcess are o amprentă globală puternică, cu birouri în Franța (Paris și Grenoble), România (București și Brașov) și SUA (Austin, TX).

 

Ultimele articole