Cornerstone Research

Printr-o cercetare proprie, dorim să atragem atenția pieței românești, atât a emitenților cât și a investitorilor, asupra unor aspecte importante, care, îmbunătățite, pot conduce la o ameliorare semnificativă a pieței. În acest moment, am dezvoltat 3 tipuri de lucrări de cercetare specifice, realizate in-house. Unele dintre acestea vor fi realizate periodic de echipa noastră, în timp ce altele vor fi realizate la cerere.

Suntem un partener valoros pentru clienți, deoarece opiniile noastre privind potențialele investiții derivă din competențele, cunoștințele și experiențele individuale dobândite la nivel internațional.

Pe măsură ce competiția pentru capital se intensifică, suntem singura companie din România cu experiență și legături strategice, capabilă să ofere o noutate pe piață – Studiul percepției investitorilor despre emitenți (Investor Perception Studies), oferind un feedback despre cât de ‘investibile’ sunt companiile și care sunt punctele lor forte și cele slabe, direct de la sursă. Pentru buy-side, oferim rapoarte inteligente și obiective (open-source), ce prezintă o perspectivă valoroasă și relevantă asupra emitenților locali și internaționali.


Studiul privind percepția pieței

Studiu privind percepția investitorilor instituționali locali și străini despre piața de capital din România și participanții acesteia, de o importanță majoră atât pentru partea interesată de piață, cât și pentru emitenți și participanții la piața locală.


Studiul percepției investitorilor despre emitenți

(Investor Perception Study)

Realizat la cerere, studiu dedicat emitenților individuali. Prin acest studiu, emitenții au posibilitatea de a afla ce gândesc cu adevărat acționarii, investitorii instituționali și analiștii financiari despre posibilitatea de a investi în compania lor. Raportul oferă, de asemenea, informații despre unele problemele fundamentale pe care le-ar putea întâmpina factorii de decizie cu privire la compania dumneavoastră. Oferim atât studii asupra percepției investitorilor instituționali (locali / internaționali) cât și a investitorilor individuali.

 


OSINT despre emitenți români

Realizate la cerere, rapoarte de informații dedicate unuia sau mai multor emitenți din piața locală, ce furnizează informații obiective și specifice, în beneficiul investitorilor locali și internaționali.

Vrei să afli mai multe?


Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de cercetare, vă rugăm să ne contactați la:

office@cornerstone-comm.ro

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, contactează-ne la adresa de e-mail: office@cornerstone-comm.ro sau la numărul de telefon: +40 31 22 533 73.

Sediul nostru: Globalworth Tower, etaj 19, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucuresti 020276.

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: