Cornerstone IR Community

Prin intermediul comunității de IR, dorim să ne asumăm un rol activ în îmbunătățirea nivelului relației cu investitorii realizat de companiile românești și ne propunem să dezvoltăm următoarele activități:


Cercetare pe piața românească de capital

O perspectivă obiectivă asupra pieței românești, cele mai bune practici din piață, precum și recomandări de îmbunătățire. Cele mai utile informații care pot fi puse în practică de către orice IRO.

Newsletter dedicat IRO în limba engleză și română

Newsletter periodic dedicat comunității IRO despre ultimele tendințe în domeniul IR, comunicări, raportare, guvernare corporativă și multe altele. Informații despre viitoarele evenimente pentru investitori, vizitele investitorilor străini și oportunități pentru întâlniri.

Sesiuni de training și evenimente dedicate comunității locale de IR

Sesiuni de training periodice cu profesioniști de top și alți experți din domeniu despre implementarea celor mai bune practici și a celor mai recente tendințe în IR.

Vrei să afli mai multe?


Pentru mai multe informații și detalii despre Cornerstone IR Community, vă rugăm să vă abonați la newsletterul nostru. De asemenea, ne puteți trimite un e-mail la adresa:

office@cornerstone-comm.ro

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, contactează-ne la adresa de e-mail: office@cornerstone-comm.ro sau la numărul de telefon: +40 31 22 533 73.

Sediul nostru: Globalworth Tower, etaj 19, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucuresti 020276.

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: