IPO & Transaction Communications

Avem o experiență semnificativă în colaborarea cu companiile care doresc să se listeze pe piețele din București și Varsovia, precum și în colaborarea cu investitorii și ce anume urmăresc aceștia la companii în timpul unui IPO sau al unui plasament privat. Ca nici o altă firmă de pe piața românească, înțelegem complexitatea piețelor de capital, nuanțele emiterii de acțiuni sau obligațiuni, precum și cât de vulnerabilă este etapa de listare pentru companii. Tocmai de aceea serviciile noastre merg dincolo de o simplă expunere în mass-media sau consultanță de tip PR.

Având în vedere impactul pozitiv al unei bune relaționări cu investitorii și respectarea guvernanței corporative asupra evaluării companiilor, promovarea unui management de calitate, a transparenței, a conformității și a celor mai bune standarde trebuie să înceapă deja în etapa de pre-IPO. Pentru toate aceste valori și nevoi, o comunicare corporativă de cea mai bună calitate nu numai că reflectă ceea ce există deja, dar poate declanșa și procese de schimbare, pentru a îmbunătăți situația actuală și a genera în plus un impact pozitiv asupra valorii de piață a companiilor.

A deveni o companie listată nu se compară cu niciun alt eveniment din viața companiei. Deși necesită o pregătire însemnată înainte de listare, odată ce procesul este încheiat cu succes, compania trebuie să adere la noi standarde incă din prima zi de tranzacționare.

Pentru companiile care se află în proces de listare, oferim servicii integrate, organizate în 3 etape:


De la intenția de listare la primul anunț public

Dacă vă gândiți sau ați decis deja să vă listați, vă oferim asistență pentru pregătirea poveștii  (equity story), stabilirea cronologiei de listare și identificarea tuturor pașilor necesari pentru a vă asigura că înainte de a face orice anunț public compania poate fi listată. După anunțarea intenției de listare vom organiza întâlniri cu mass-media pentru a informa piața despre companie și povestea acesteia.

Dialog cu piața până în ultima zi a ofertei dumneavoastră

Vă ajutăm să vă răspândiți povestea (equity story) în cel mai rezonant mod, printr-o strategie media consistentă. Asigurăm vizibilitatea ofertei și participăm la pregătirea documentației, în timp ce ne ocupăm și de orice alte situații de criză care pot apărea în acest stadiu foarte vulnerabil al tranzacției.

Ajustare la viața de companie listată

Vă punem la dispoziție configurarea necesară, astfel încât compania dumneavoastră să fie pe deplin conformă cu normele în vigoare încă din prima zi de tranzacționare. În afară de sesiunile de training dedicate echipei de management despre obligațiile post-listare, vă oferim asistență în procesul de expunere în rândul investitorilor locali și internaționali, beneficiind astfel de mult dorita lichiditate după listare.

Vrei să afli mai multe?


Pentru mai multe informații și detalii despre comunicarea pre-IPO, vă rugăm să ne contactați la adresa:

office@cornerstone-comm.ro

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, ne puteți contacta la adresa de email: office@cornerstone-comm.ro sau la numărul de telefon: +40 31 22 533 73.

Sediul nostru: Globalworth Tower, etaj 19, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucuresti 020276.

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: