Cornerstone Digital

Oferim o gamă largă de produse tehnologice pentru companii inovatoare. Realizăm rapoarte online, dezvoltăm website-uri și aplicații dedicate relațiilor cu investitorii, atât din punct de vedere tehnologic cât și al conținutului.


Este o practică standard ca investitorii instituționali și individuali să urmărească website-ul emitentului înainte de a lua orice decizie de investiție. Website-ul dedicat relațiilor cu investitorii prezintă informații în plus față de conținutul general și oferă un context relevant și corect pentru investitori și analiști, permițându-le acestora să înțeleagă mai bine compania.

Modalitatea de prezentare a rapoartelor anuale a evoluat în ultimii ani de la simplele materiale tipărite. Acum există rapoartele anuale interactive disponibile online, de asemenea, în format pentru tabletă și mobil, care se adresează tuturor părților interesate. Dacă sunt bine realizate, rapoartele online pot fi un instrument util care vă poate maximiza vizibilitatea și poziția companiei.

Aplicațiile pentru mobil dedicate relațiilor cu investitorii și-au demonstrat deja rolul și scopul și au devenit unul dintre noile instrumente utilizate de emitenții moderni. Aplicațiile de IR permit companiilor să rămână permanent în contact cu părțile interesate prin utilizarea conținutului personalizat, a notificărilor și a accesului rapid.

Vrei să afli mai multe?


Pentru mai multe informații despre serviciile realizate în cadrul Cornerstone Digital, vă rugăm să ne contactați la:

office@cornerstone-comm.ro

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, contactează-ne la adresa de e-mail: office@cornerstone-comm.ro sau la numărul de telefon: +40 31 22 533 73.

Sediul nostru: Globalworth Tower, etaj 19, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucuresti 020276.

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: