Cornerstone Capital Markets & Financial PR

Colaborarea îndeaproape cu mass-media formează opiniile părților interesate și, pe termen lung, crește profilul afacerii.

Oferim asistență companiilor din domeniul financiar și al piețelor de capital în stabilirea agendei și a mesajelor cheie, precum și în realizarea de proiecte speciale, concentrate în mod deosebit pe proiecte de PR financiar. Ne concentrăm atenția către companiile care doresc să-și îmbunătățească vizibilitatea pe piață, precum și calitatea comunicărilor către aceasta.

Avem acces la mass-media locală și regională, în special la jurnaliștii care acoperă subiecte financiare, de antreprenoriat și investiții. Oferim clienților noștri o acoperire largă în mass-media de top și de specialitate din Polonia și România.  Serviciile noastre includ crearea de conținut care rezonează cu audiența locală, precum și asigurarea răspândirii acestuia la scară largă. Suntem, de asemenea, în măsură să organizăm conferințe de presă, evenimente, și să asigurăm prezența în emisiuni TV și în emisiuni online.

În afară de companiile listate la bursă, clienții noștri din același domeniu sunt: burse de valori, firme de investiții, brokeri de asigurare, platforme de tranzacționare, fin-techs, bănci, creditori, shadow banking, fonduri de pensii și de investiții.

Vrei să afli mai multe?


Pentru mai multe detalii despre serviciile Cornerstone Capital Markets & Financial, vă rugăm să ne contactați la:

office@cornerstone-comm.ro

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, contactează-ne la adresa de e-mail: office@cornerstone-comm.ro sau la numărul de telefon: +40 31 22 533 73.

Sediul nostru: Globalworth Tower, etaj 19, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucuresti 020276.

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: