Relații Publice

Colaborarea cu cele mai potrivite canale de media formează opiniile părților interesate și, pe termen lung, crește vizibilitatea și profilul afacerii tale.

Suntem o firmă de tip boutique, care lucrează în principal cu IMM-uri locale din diverse sectoare, cum ar fi piața de capital, servicii financiare și B2B, IT&C, agricultură, industria auto sau energia verde, doar pentru a menționa câteva. De asemenea, avem în portofoliu și clienți internaționali activi pe piața românească.

Susținem companii din diferite industrii în îmbunătățirea calității comunicării lor și, ulterior, în creșterea vizibilității pe piață.

Avem experiență în colaborarea cu mass-media locală și regională, în special cu jurnaliștii care acoperă subiecte financiare, antreprenoriale și de investiții. Oferim clienților noștri o acoperire media largă în rândul mass-mediei generaliste și specializate din România și CEE. Serviciile noastre includ crearea de conținut care rezonează cu audiența locală, precum și asigurarea diseminării acestuia la scară largă. De asemenea, organizăm conferințe de presă și evenimente pentru stakeholderii cheie.

Pentru clienții noștri listați pe bursă, în paralel cu relațiile publice, oferim și servicii de relații cu investitorii de calitate.

Vrei să afli mai multe?


Pentru mai multe detalii despre serviciile Cornerstone Relații Publice, vă rugăm să ne contactați la:

office@cornerstone-comm.ro

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, ne puteți contacta la adresa de email: office@cornerstone-comm.ro. sau la numărul de telefon: +40 31 860 21 01.

Sediul nostru: Calea Floreasca nr. 169A, Corp A, Etaj 4, Sector 1, Bucureșt, 014459

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: