Consultanță Piața de Capital

Cu ajutorul experienței acumulate pe piețele de capital până în prezent, asistăm companiile care iau în considerare atragerea de finanțări pentru dezvoltare, fie că vorbim de piețe publice sau private. Colaborăm cu un număr mare de fonduri de investiții, precum și cu o rețea de investitori individuali locali, pentru a ajuta IMM-urile românești să acceseze capitalul de care au nevoie pentru a-și duce afacerea la nivelul următor.

De la înființarea Cornerstone, am ajutat companii să atragă finanțare în multiple ocazii de la investitorii de la Bursa de Valori București și am facilitat accesul pentru numeroase IMM-uri locale către fonduri de investiții locale și internaționale. Pe piața de capital, avem experiență cu companii care doresc să strângă de 1 milion până la peste 120 de milioane de lei, atât prin emisiuni de acțiuni, cât și obligațiuni.


În cadrul Cornerstone, îmbinăm experiența internațională cu cea locală, pentru a oferi asistență companiilor care doresc să intre pe piața din România. Suntem specializați în supervizarea tranzacțiilor polonezo-române, asistarea antreprenorilor polonezi în achiziția de companii românești, stabilirea de parteneriate cu furnizori locali cât și în oferirea de sprijin practic, on-the-ground, necesar pentru demararea operațiunilor locale.


De asemenea putem să asigurăm documentații suport și analitice, să participăm la negocieri cu vânzătorii / cumpărătorii, să desfășurăm activități de relații publice, să furnizăm due diligence și servicii de asistență în cazul preluărilor, fuziunilor, achizițiilor sau al procesului de înființare al unei afaceri comerciale.

Vrei să afli mai multe?


Pentru mai multe detalii despre serviciile Cornerstone Consultanță Piața de Capital, ne puteți contacta la adresa:

office@cornerstone-comm.ro

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, ne puteți contacta la adresa de email: office@cornerstone-comm.ro sau la numărul de telefon: +40 31 22 533 73.

Sediul nostru: Globalworth Tower, etaj 19, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucuresti 020276.

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: