Cornerstone Business Development

Piața românească oferă nenumărate oportunități companiilor străine dispuse să-și extindă prezența pe piețele internaționale. Condițiile economice favorabile, precum și perspectivele de creștere, fac din România o destinație atractivă pentru alte companii din Europa Centrală și de Est, lucru vizibil în numărul tot mai mare de întreprinderi străine care se stabilesc în România. În același timp, fiecare piață funcționează conform propriilor reguli iar România nu este o excepție.

Pentru orice companie care dorește să obțină expunere în România, suntem în măsură să furnizăm o gamă largă de servicii. Oferim servicii de înființare, de dezvoltare a afacerii și relații publice companiilor recent intrate pe piața românească și care sunt în căutarea unui partener de încredere cu experiență internațională, precum și jucătorilor locali renumiți, care doresc să beneficieze de un avantaj competitiv și de un partener de încredere ce le poate oferi o contribuție valoroasă chiar și în cele mai complexe situații.


În cadrul Cornerstone, îmbinăm experiența internațională cu cea locală, pentru a oferi asistență companiilor care doresc să intre pe piața din România. Suntem specializați în supervizarea tranzacțiilor polonezo-române, asistarea antreprenorilor polonezi în achiziția de companii românești, stabilirea de parteneriate cu furnizori locali cât și în oferirea de sprijin practic, on-the-ground, necesar pentru demararea operațiunilor locale.


De asemenea putem să asigurăm documentații suport și analitice, să participăm la negocieri cu vânzătorii / cumpărătorii, să desfășurăm activități de relații publice, să furnizăm due diligence și servicii de asistență în cazul preluărilor, fuziunilor, achizițiilor sau al procesului de înființare al unei afaceri comerciale.

Vrei să afli mai multe?


Pentru mai multe detalii despre serviciile Cornerstone Business Development, vă rugăm să ne contactați la adresa:

office@cornerstone-comm.ro

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, contactează-ne la adresa de e-mail: office@cornerstone-comm.ro sau la numărul de telefon: +40 31 22 533 73.

Sediul nostru: Globalworth Tower, etaj 19, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucuresti 020276.

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: