City Credit Capital, o platformă de trading din Marea Britanie, intră în România cu brandul CIX Markets

City Credit Capital, o platformă de trading din Marea Britanie, intră în România cu brandul CIX Markets

City Credit Capital, o platformă de trading din Marea Britanie, intră în România cu brandul CIX Markets

București, 11 august 2020 – CIX Markets, un furnizor de servicii de tranzacționare online din Marea Britanie pentru investitori privați, instituții, bănci și case de brokeraj, intră pe piața românească prin înființarea unei sucursale în București. CIX Markets este brandul comercial al companiei City Credit Capital Limited (UK), care este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Marea Britanie, din 2004.

CIX Markets se va concentra pe furnizarea de servicii de tranzacții forex (FX) și Contracte pe Diferență (CFD) investitorilor locali. Clienții CIX Markets vor avea acces la tranzacționare de instrumente financiare lichide, inclusiv tranzacții FX, indici bursieri, metale prețioase sau mărfuri fie prin platforma MetaTrader 4 fie prin intermediul platformei proprii CIX Trader, ambele sisteme fiind disponibile atât pe desktop cât și pe dispozitive mobile. Toți clienții CIX Markets cu un cont activ de tranzacționare live vor avea acces premium la Trading Central, o platformă premiată care oferă acces la analize investiționale, semnale de tranzacționare și rapoarte ale analiștilor financiari.

Cosmin Ruse, un trader român cu experiență, va administra sucursala din București și va fi responsabil de creșterea afacerii pentru City Credit Capital (CCC) și de promovarea brandului CIX Markets în România. Înainte de a se alătura CCC, Cosmin Ruse a deținut o serie de poziții de conducere în companii românești de investiții, inclusiv poziția de Director Piețe Internaționale, precum și Director General și Președinte al Consiliului de Administrație. În paralel cu dezvoltarea unei baze puternice de clienți persoane fizice, City Credit Capital intenționează să creeze și parteneriate instituționale cu casele de brokeraj locale. În acest fel, brokerii locali care oferă clienților instrumente financiare tranzacționabile pe piața de capital din România își vor putea diversifica portofoliul de produse, oferind și acces la tranzacționarea de instrumente derivate.

„Strategia noastră în România este de a stabili o bază de clienți fideli, cu care putem construi o relație strânsă. La nivel global, CCC este recunoscut pentru parteneriatele de calitate superioară pe care le dezvoltăm și dorim să ne asigurăm că această calitate este oferită și clienților noștri români. Focusul nostru este pe calitate în primul rând și nu pe cantitate, prin urmare, nu ne concentrăm pe o creștere rapidă, ci mai degrabă pe construirea reputației noastre, întrucât intenționăm să rămânem în România pe termen lung. Acesta este motivul pentru care obiectivul nostru principal va fi să oferim servicii impecabile clienților noștri”, a declarat Cosmin Ruse, Director General și reprezentant legal al sucursalei City Credit Capital din București. Ambiția CCC este de a deveni brokerul preferat pentru tranzacții FX în România în următorii cinci ani.

„România este o piață sofisticată și matură, unde am găsit personal cu experiența potrivită să conducă un birou local, aspect fundamental pentru noi, întrucât calitatea serviciilor oferite clienților noștri a fost întotdeauna de o importanță esențială pentru CCC. În plus, România are o autoritate de reglementare locală puternică pe care o apreciem, deoarece permite CIX Markets să ofere clienților un serviciu deschis și transparent de înaltă calitate pe o piață în care protecția clienților este un factor important”, a declarat Simon Daniels, Director Executiv al City Credit Capital UK Limited, explicând motivele din spatele deciziei grupului CCC de a intra pe piața din România.

Grupul CCC are o experiență de peste 16 ani în servicii de tranzacționare. Biroul nou deschis la București este prima sucursală europeană a companiei, care are birouri în Hong Kong, Santiago, Mexic și Londra, unde se află de altfel și sediul companiei. Clienții care tranzacționează cu City Credit Capital Limited (UK) beneficiază de o protecție în plus fiind clienți ai unei companii autorizate și reglementate de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie. Prin intermediul filialei înființate la București, clienții români vor beneficia de servicii de asistență în limba română și de asemenea vor avea la dispoziție și suport din partea echipei locale.

**

Contractele pe diferență, CFD-urile, sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 73,36% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu City Credit Capital. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Pentru cele mai recente procente ale investitorilor individuali, vizitați www.cixmarkets.com    

Ultimele articole