Cornerstone Communications

arrow-left
arrow-right

Cor·ner·stone

(ˈkɔr nərˌstoʊn), noun

The first stone set in the construction of a masonry foundation, important since all other stones will be set in reference to it, thus determining the position of the entire structure.


Suntem o companie de comunicare cu sediul în București, România, specializată în relații publice (PR), relații cu investitorii (IR) și consultanță pentru piețele de capital. Suntem o firmă de tip boutique, care lucrează în principal cu IMM-uri locale din sectoare diverse și companii internaționale care activează pe piața românească.

Înființată în ianuarie 2018, agenția noastră are o gamă variată de clienți. Oferim servicii integrate de comunicare și consultanță de cea mai înaltă calitate companiilor care sunt deja listate pe Bursa de Valori București, celor care urmează să se listeze precum și companiilor antreprenoriale care doresc să își crească vizibilitatea pe piața locală. Colaborăm de asemenea cu fonduri de investiții locale și internaționale și instituții financiare, și suntem specializați în comunicare financiară cu impact puternic.

Credem că o comunicare bună reprezintă piatra de temelie a oricărei afaceri de succes. La Cornerstone, îmbunătățim imaginea, dar cel mai important, stabilim condiții pentru a perfecționa evaluarea afacerilor clienților noștri și contribuim astfel la crearea unor povești de succes.

 

De ce să comunici cu Cornestone?


Colaborarea cu cele mai potrivite canale media formează opiniile părților interesate și, pe termen lung, dezvoltă vizibilitatea și profilul afacerii tale. Orice companie are scopuri și obiective care pot fi susținute printr-o comunicare de calitate, fie că este vorba de creșterea poziției pe piața locală, obținerea recunoașterii din partea stakeholderilor, atragerea de capital sau îmbunătățirea evaluării în cazul companiilor listate sau a celor care intenționează să se listeze pe bursă.

La Cornerstone, avem abilitățile de a sprijini companiile să-și atingă aceste obiective, cu ajutorul relațiilor publice și a relațiilor cu investitorii de calitate. 

De ce e Cornerstone unică?

Cu o înțelegere profundă a pieței de capital locale, a mecanismelor și nuanțelor acestora, oferim produse și servicii personalizate de relații cu investitorii, relații publice și asistență pe piața de capital.

Gama de servicii

Oferim asistență companiilor în oricare dintre următoarele situații: îmbunătățirea comunicării cu piața în vederea obținerii unei evaluări eficace și care să se mențină pe termen lung, intenția de a strânge fonduri fie prin emisiune de acțiuni sau obligațiuni, căutarea de oportunități de investiții, intrarea pe piețe noi sau participarea la tranzacții de M&A, urmărirea dezvoltării de noi produse sau servicii. Asistăm companiile în procesele pre-IPO, în timpul unui IPO sau pe parcursul plasamentelor private de acțiuni și obligațiuni, asigurându-ne că comunicarea cu piața este benefică pentru evaluarea companiei.

Punte de legătură

Construim legături între companii și investitori cum ar fi investitori individuali și instituționali, case de brokeraj, furnizori de date, mass-media locală precum și formatori de opinie.

Experienţă

Serviciile noastre se bazează pe cunoașterea și înțelegerea profundă a pieței de capital locale. Îmbinăm experiența și expertiza privind înțelegerea pieței locale de capital și a realităților sale, oferind o viziune obiectivă atât asupra avantajelor cât și asupra provocărilor acesteia.

Internaționalizarea

Toate serviciile noastre sunt oferite standard bilingv, în limba engleză și limba română. 


Echipa

Zuzanna Kurek

Partener

Fost Director de Dezvoltare și Marketing la Bursa de Valori București, a coordonat proiecte menite să promoveze piața de capital românească antreprenorilor, precum și îmbunătățirea guvernanței corporative și a standardelor IR în cadrul companiilor listate. A asistat la primele listări la BVB ale companiilor private după un deceniu de inactivitate. Experiențele anterioare de lucru includ IBM, Parlamentul European și Universitatea din Maastricht, unde și-a urmat studiile în domeniul juridic.

zuzanna.kurek@cornerstone-comm.ro

Andreea Tănase

Project Manager

Andreea este cu Cornerstone Communications încă de la început și a contribuit la lansarea companiei. De atunci, se ocupă de furnizarea de proiecte speciale clienților Cornerstone, care includ: organizarea de evenimente (atât la scară mică cât și la scară largă), management social media, supravegherea proiectării și dezvoltării a noilor site-uri sau aplicații, precum și este responsabilă pentru stabilirea și gestionarea relațiilor cu asociații de afaceri, organizatori de evenimente, jurnaliști, antreprenori, pentru a crește vizibilitatea clienților.

andreea.tanase@cornerstone-comm.ro

Timea Bereczki

Corporate Communications Manager

Anterior reporter, prezentatoare știri, gazdă de show-uri și producător TV cu experiență în colaborarea cu canalele de televiziune cheie din România – ProTV, DIGI24, TVR și Realitatea.

timea.bereczki@cornerstone-comm.ro

Cristian Prevenda

Public Relations Manager

Profesionist în comunicare cu peste 10 ani de experiență. Specializat în comunicări corporative și relații publice, Cristian ajută companiile antreprenoriale să comunice eficient cu stakeholderii și supraveghează activitățile de PR ale tuturor clienților Cornerstone.

cristian.prevenda@cornerstone-comm.ro

Horia Rădulescu

Capital Markets Legal Counsel

Avocat cu patru ani de experiență în firme de avocatură românești de top, Horia acordă asistență juridică companiilor antreprenoriale în aspecte ce țin de piața de capital, M&A sau drept corporativ și comercial. Este membru al Baroului București și un investitor pasionat de bursă.

horia.radulescu@cornerstone-comm.ro

Serviciile noastre

Oferim servicii existente, dar concepem și altele noi. Există un potențial în continuă creștere pentru inovație în domeniul construirii încrederii, a evaluării prin consolidarea transparenței și a unei prezentării inteligente a afacerii companiei. Ideile inovatoare pe care le oferim clienților îi vor face să iasă în evidență, contribuind astfel în mod semnificativ la construirea avantajului lor competitiv.

Produse

Cornerstone Insights

Bento raportează venituri de 11,9 milioane de lei în primele șase luni ale anului 2021, o creștere de 88% față de aceeași perioadă a anului trecut

București, 21 septembrie 2021 – Bento, Intellectually Curious, companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud, raportează o cifră de afaceri de 11,9 milioane de lei în primele șase luni ale anului 2021, o creștere record de 88% față de aceeași perioadă a […]

Citește mai mult...

Agroserv Măriuța raportează o cifră de afaceri de 25,6 milioane de lei, în creștere cu 25% în primele șase luni din 2021

București, 20 septembrie 2021 – Agroserv Măriuța (BVB: MILK), companie românească de agricultură și deținătoarea brandului Lăptăria cu Caimac, raportează o cifră de afaceri de 25,6 milioane de lei în primul semestru din 2021, în creștere cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut. Compania listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, a […]

Citește mai mult...

Simtel Team raportează o cifră de afaceri de 18,5 milioane de lei, o creștere de 30%, în primele șase luni din 2021

București, 15 septembrie 2021 – Simtel Team (BVB: SMTL), companie românească de inginerie și tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, raportează o cifră de afaceri record de 18,5 milioane de lei în primele șase luni din 2021, în creștere cu 30% față de aceeași perioadă a anului trecut și un profit […]

Citește mai mult...

Social Feed


This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Acum în direct la Feel The Markets, invitatul de astăzi, Valentin Budeș, Director Financiar Sphera Franchise Group, vorbește cu gazdele emisiunii despre evoluția business-ului din 2020, impactul pandemiei, evoluția pe Bursa de Valori Bucuresti cât și planurile de viitor ale companiei.
Vă invităm să urmăriți emisiunea pentru a afla toate detaliile.
#SFG
... See MoreSee Less

View on Facebook

Care sunt criteriile pe care o companie trebuie să le îndeplinească pentru a intra în vizorul unei finanțări de tip private equity? Cum să atragi bani de la fond de investiții? Care sunt diferențele între atragerea de bani de la un fond de PE față de listarea la bursă sau finanțarea prin emisiune de obligațiuni?

Vă invitam să urmăriți emisiunea Gandul Financiar unde, Andrei Gemeneanu, Partener Morphosis Capital, Liviu Apolozan, Fondator DocProcess și Cristian Logofătu, Cofondator Bittnet Group, povestesc din experiențele lor legate de aceste subiecte.
#privateequity #stockexchange #financing
... See MoreSee Less

View on Facebook

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, ne puteți contacta la adresa de email: office@cornerstone-comm.ro. sau la numărul de telefon: +40 31 860 21 01.

Sediul nostru: Calea Floreasca nr. 169A, Corp A, Etaj 4, Sector 1, București, 014459

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: