Cornerstone Communications

arrow-left
arrow-right

Cor·ner·stone

(ˈkɔr nərˌstoʊn), noun

The first stone set in the construction of a masonry foundation, important since all other stones will be set in reference to it, thus determining the position of the entire structure.


Suntem prima companie din România dedicată furnizării de servicii în domeniul de relații cu investitorii, interacțiunea cu acționarii și relații publice pentru piețele de capital. Principalul nostru obiectiv este acela de a oferi servicii integrate la cele mai înalte standarde companiilor deja listate pe Piața Reglementată a Bursei de Valori București și pe piața AeRO, dar și companiilor care au în vedere listarea, sunt deja în etapa unui pre-IPO, în timpul unui IPO sau al unui plasament privat. De asemenea, serviciile noastre sunt disponibile și companiilor listate la Bursa de Valori din Varșovia precum și alte burse regionale.

În opinia noastră, comunicarea corporativă constituie piatra de temelie pentru stabilirea valorii de piață a unei companii și a interesului existent în piață față de tranzacțiile avute în vedere. În cadrul Cornerstone, prin experiența internațională unică a managerilor noștri și prin înțelegerea aprofundată a mecanismelor pieței de capital, nu doar îmbunătățim imaginea unei companii, dar cel mai important, stabilim premisele pentru a îmbunătăți evaluarea acesteia și contribuim astfel la succesul  tranzacțiilor avute în vedere.

 

De ce IR cu Cornerstone?


Relația cu Investitorii (IR) presupune mai mult decât o simplă prezentare a situațiilor financiare. IR-ul este parte integrantă a unei guvernări corporative solide și trebuie considerată o investiție și nu o cheltuială. Evaluările companiilor sunt din ce în ce mai mult influențate nu doar de transparență, ci și de calitatea comunicării, deschiderea către investitori și viabilitatea poveștii, equity story, companiei.

Cornerstone Communications, singura firmă de IR prezentă pe piața românească, asistă companiile publice și private în vederea obținerii unei evaluări îmbunătățite și echitabile pe piață prin: mai multă expunere, o acoperire mai largă în mass-media, un volum crescut de tranzacționare al acțiunilor,  deținerilor investitorilor instituționali si acoperire de către analiști financiari.

De ce e Cornerstone unică?

Cu o înțelegere profundă a piețelor de capital locale, a mecanismelor și nuanțelor acestora, oferim produse și servicii de relații cu investitorii unice.

Gama de servicii

Oferim asistență companiilor în oricare dintre următoarele situații: îmbunătățirea comunicării cu piața în vederea obținerii unei evaluări eficace și care să se mențină pe termen lung, intenția de a strânge fonduri fie prin emisiunea de acțiuni sau obligațiuni, pe piețe noi sau prin fuziuni și achiziții, dezvoltarea de noi produse sau servicii. Asistăm companiile în pre-IPO, în timpul unui IPO sau pe parcursul plasamentelor private de acțiuni și obligațiuni, asigurând comunicarea cu piața benefică  la evaluarea companiei.

Rețele

Construim legături între emitenți și investitori din principalele centre financiare din întreaga lume, inclusiv Londra, Frankfurt, Varșovia, SUA și Orientul Mijlociu. Avem rețele extinse care includ printre altele: investitori instituționali globali, case de brokeraj, furnizori de date, mass-media locală și internațională precum și formatori de opinie.

Experienţă

Serviciile noastre se bazează pe cunoașterea și înțelegerea profundă a contextului polonez, românesc și regional. Ca nici o altă firmă, îmbinăm experiența și expertiza privind piețele internaționale de capital cu înțelegerea pieței locale și a realităților sale, oferind o viziune obiectivă atât asupra avantajelor cât și asupra provocărilor acesteia.

Internaționalizarea

Toate serviciile noastre sunt oferite standard bilingv, în limba engleză și limba maternă a companiei (poloneză, română sau altă limbă din CEE). Suntem calificați să asistăm clienți polonezi și români în limba lor națională. În plus, avem resursele necesare de a oferi asistență companiilor românești care doresc să obțină expunere în Polonia, Cornerstone fiind de asemenea stabilită pe piața poloneză.


Ludwik Sobolewski

Co-Fondator & Partener Internațional

Fost Vicepreședinte Executiv al Depozitarului Național din Polonia, Președinte și Director General al Bursei de Valori din Varșovia și Director General al Bursei de Valori București; membru în numeroase consilii de supraveghere ale unor companii publice si private, distins de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO), cu o medalie pentru realizările personale în domeniul inovării în economie. Autor de cărți pe subiecte privind piețe de capital.

ludwik.sobolewski@cornerstone-comm.ro

Zuzanna Kurek

Co-Fondator & Partener Internațional

Fost Director de Dezvoltare și Marketing la Bursa de Valori București, a coordonat proiecte menite să promoveze piața de capital românească antreprenorilor, precum și îmbunătățirea guvernanței corporative și a standardelor IR în cadrul companiilor listate. A asistat la primele listări la BVB ale companiilor private după un deceniu de inactivitate. Experiențele anterioare de lucru includ IBM, Parlamentul European și Universitatea din Maastricht, unde și-a urmat studiile în domeniul juridic.

zuzanna.kurek@cornerstone-comm.ro

Serviciile noastre

Oferim servicii existente, dar concepem și altele noi. Există un potențial în continuă creștere pentru inovație în domeniul construirii încrederii, a evaluării prin consolidarea transparenței și a unei prezentării inteligente a afacerii companiei. Ideile inovatoare pe care le oferim clienților îi vor face să iasă în evidență, contribuind astfel în mod semnificativ la construirea avantajului lor competitiv.

Cornerstone Stakeholder Communications 1 Mai multe...

Cornerstone Stakeholder Communications

Servicii pentru companiile listate care vizează îmbunătățirea, pe termen lung, a evaluării companiei prin integrarea celor mai bune practici în relațiile cu investitorii, raportarea financiară, guvernanța corporativă și multe altele. Cu o experiență îndelungată pe piețele de capital, suntem singura firmă care nu numai că operează în România, dar și înțelege piața locală, fiind capabilă să ofere astfel de servicii.

Cornerstone IPO & Transaction Communications 2 Mai multe...

Cornerstone IPO & Transaction Communications

O gamă largă de servicii pentru companiile care se se află fie în etapa de prospectare a pieței sau în timpul procesului de listare a acțiunilor sau obligațiunilor, inclusiv elaborarea unei povești solide (equity story) pentru listare, asistență pentru întâlnirile cu investitorii, relația cu mass-media, precum și asigurarea de îndeplinire a cerințelor de conformitate post-listare.

Cornerstone Research 3 Mai multe...

Cornerstone Research

Cercetări dedicate pieței românești și poziționarea emitenților români, realizate în beneficiul tuturor participanților la piață – emitenți, investitori instituționali, mass-media și instituții financiare.

Cornerstone Business Development 4 Mai multe...

Cornerstone Business Development

Un set extins de servicii de formare și dezvoltare a afacerii oferite către companiile internaționale care intră pe piața din România.

Cornerstone Capital Markets & Financial PR 5 Mai multe...

Cornerstone Capital Markets & Financial PR

Comunicare financiară și servicii de PR specifice piețelor de capital oferite instituțiilor financiare locale și internaționale (brokeri, fonduri de investiții), precum și companiilor nelistate care doresc să-și îmbunătățească vizibilitatea pe piață și calitatea comunicării.

Cornerstone Digital 6 Mai multe...

Cornerstone Digital

Dezvoltarea produselor digitale, esențiale pentru companiile inovatoare. Oferim rapoarte anuale interactive, website-uri IR dedicate, precum și aplicații dezvoltate in house, atât din perspectiva tehnologiei, cât și a conținutului.

Cornerstone Communications

Produse

Cornerstone Insights

Compania agricolă română Holde Agri Invest închide prima rundă de finanțare și atrage 5 milioane de euro de la investitori locali

București, 23 septembrie 2019 – Holde Agri Invest SA, o companie românească care operează terenuri agricole, anunță că a închis cu succes prima rundă de finanțare și a atras 5 milioane de euro, atât de la investitori români renumiți cât și de la investitori instituționali. Banii strânși în timpul tranzacției vor fi folosiți pentru extinderea […]

Citește mai mult...

RAIKO Transilvania SA, producător de sisteme de jgheaburi, încheie cu succes plasamentul privat și atrage 1 milion de lei de la investitorii de la Bursa de Valori București

Pe 23 iulie, RAIKO Transilvania SA, o companie specializată în producerea și vânzarea de sisteme de jgheaburi de cea mai înaltă calitate, acoperișuri și accesorii de acoperiș, a încheiat cu succes plasamentul privat ce precede listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București. În cadrul ofertei, care s-a desfășurat în perioada 15-23 iulie, compania […]

Citește mai mult...

Norofert Group închide plasamentul privat într-o singură zi datorită suprasubscrierii și atrage 1,5 milioane de euro de la investitori înainte de listarea pe Bursa de Valori București

Pe 18 iulie 2019, Norofert SA, cel mai important producător de inputuri ecologice din România, a încheiat cu succes oferta de plasament privat pentru acțiunile sale. Oferta, care a început în dimineața zilei de 18 iulie, s-a încheiat în 8 ore de la lansare devenind astfel cea mai rapidă ofertă privată de pe Bursa de […]

Citește mai mult...

Social Feed


Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1123168491105924.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 458
Please refer to our Error Message Reference.

Contactează-ne

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, contactează-ne la adresa de e-mail: office@cornerstone-comm.ro sau la numărul de telefon: +40 31 22 533 73.

Sediul nostru: Globalworth Tower, etaj 19, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucuresti 020276.

Urmărește-ne pe social media

Abonați-vă la noutăți, știri și studiile noastre: