Credem că transparența este piatra de temelie a oricărei afaceri de succes.

Despre noi

Despre

Suntem o firmă de consultanță în piața de capital cu sediul în București.

Suntem o firmă de tip boutique cu expertiză în relația cu investitorii și piața de capital, care lucrează îndeaproape cu antreprenorii și executivii de top din mediul de afaceri local.

Asistăm fondatorii și executivii de top în listarea afacerilor acestora și atragerea de capital de la investitori.

Furnizăm servicii de consultanță integrată de cea mai înaltă calitate companiilor care sunt deja listate pe bursele de valori, precum și companiilor antreprenoriale care doresc să acceseze piața de capital locală.

Venim în sprijinul clienților în construirea de relații de lungă durată cu stakeholderii acestora.

Clienții noștri activează în diverse industrii, de la IT la sectorul imobiliar, telecomunicații, consum discreționar și produse de consum de bază, agricultură, energie verde și retail, având o capitalizare de piață cumulată de peste 2 miliarde de euro.

10 mld+

lei capitalizare de piață cumulată a clienților

1100 +

rapoarte curente redactate bilingv

110 +

rapoarte financiare și de sustenabilitate redactate bilingv

300 +

comunicate de presă redactate bilingv

20 +

emitenți

20 +

memorandumuri și prospecte

10 +

companii listate la BVB

Statistici * Statistici *

Echipă

Zuzanna Kurek

Founder & CEO

Avocat de profesie, cu experiență internațională în piața de capital, relația cu investitorii și dezvoltarea afacerilor. Colaborează și sprijină investitorii și antreprenorii români în dezvoltarea afacerilor acestora din 2014. Înainte de a fonda Cornerstone Communications în 2018, Zuzanna a ocupat funcția de Director al Departamentului de Business Development & Marketing în cadrul Bursei de Valori București.

Cristian Prevenda

Strategic Communications Manager

Cu peste zece ani de experiență în comunicare corporativă și relații publice, Cristian sprijină companiile antreprenoriale să construiască relații de lungă durată cu stakeholderii acestora prin comunicare transparentă.

Horia Rădulescu

Capital Markets Legal Counsel

Avocat cu patru ani de experiență inclusiv în firme de avocatură românești de top, Horia acordă asistență juridică companiilor antreprenoriale în aspecte ce țin de piața de capital, M&A sau drept corporativ și comercial. Este membru al Baroului București și un investitor pasionat de bursă.

Timea Bereczki

Corporate Communications Manager

Cu peste 15 ani de experiență în comunicare, Timea este responsabilă de comunicarea corporativă a clienților Cornerstone. Anterior, ea a activat ca reporter, prezentator de știri, gazdă de show-uri și producător TV, având experiență în colaborarea cu canalele de televiziune cheie din România - ProTV, DIGI24, TVR și Realitatea.

Marius Bosoiu

Head of Operations

Cu o experiență de cinci ani în business development și comunicare, Marius asistă clienții în activitățile de relații publice și aspectele operaționale specifice unei companii listate.

Transparența este piatra de temelie a oricărei afaceri de succes. Transparența este piatra de temelie a oricărei afaceri de succes.

Servicii

Relația cu investitorii

Oferim o combinație unică de expertiză în piața de capital, domeniul financiar și juridic pentru a asista clienții în mod eficient în toate etapele procesului de listare, iar ulterior, în construirea relațiilor cu stakeholderii acestora - investitori, angajați, clienți și instituţiile pieței de capital. Asigurăm pregătirea și publicarea de rapoarte specifice pieței de capital, în concordanță cu legile aplicabile și elaborăm strategii personalizate privind interacțiunea cu acționarii.

Consultanță piața de capital

Piața publică sau privată? Acțiuni sau obligațiuni? Piața Principală sau Sistem Alternativ de Tranzacționare? Sprijinim antreprenorii în alegerea celor mai eficiente metode pentru a atrage finanțarea necesară. Formăm echipe interdisciplinare pentru realizarea unei oferte publice de succes. Din 2018 și până în prezent, am asistat un număr semnificativ de antreprenori locali să atragă între 2 și 100 de milioane de lei prin intermediul pieței de capital – atât prin emisiuni de acțiuni cât și de obligațiuni.

Relații publice

Nu suntem o firmă de PR, însă oferim servicii de comunicare transparentă clienților noștri, deoarece o relaționare eficientă cu investitorii (IR) integrează și activitatea de PR. Suntem singura firmă din România care înțelege complexitatea pieței de capital și sprijinim peste 20 de emitenți în comunicarea transparentă cu investitorii. Clienții noștri nu au eșuat niciodată în atragerea capitalului necesar.

Contact

Contactează-ne

Dacă ești interesat să ne cunoști sau să primești o ofertă de servicii, trimite un email la adresa: office@cornerstone-comm.ro sau sună la +40 754 908 742.

 

Sediu: Bd. Barbu Vacarescu 301-311, AFI Lakeview, Etaj 5, Sector 2, București, 020276.

Urmărește-ne